Pages

Salam

assalamualaikum Pictures, Images and Photos
Showing posts with label Blogging. Show all posts
Showing posts with label Blogging. Show all posts

Sunday, November 3, 2013

Bila blog jadi double post apa perlu dibuat

Bila blog jadi double post apa perlu dibuat

 


 Bila settle masalah maliciuos bertepek kat blog ni, saya ingat nak tukar themes blog ni. Almaklumlah rasanya dah dekat 3 tahun blog ni tak bertukar cat. Try nak cat baru. Masih dari ipeet themes juga. 

Alhamdulillah dapatlah cat baru. Cuma blog jadi double lah pulok. Nak print screen netbook saya terlalu comel untuk amik gambar. So rupa double post tu macam gambar kat atas.

Bila Blog Ada Virus Malicious Apa Patut Dibuat

Bila Blog Ada Virus Malicious Apa Patut Dibuat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Aduhai kasihannya blog ni, dah bersawang dengan sarang labah-labah punyalah lamanya tak terupdate. tergerak nak jengah blog bonda beberapa hari lalu tuh diaa ada virus rupanya. Blog memoirseorangguru.blogspot.com diganggu virus maliciuos. Puas menggodak html blog ni, mencari apakah punca ada malicious di sini.

 
Copyright © 2010 Memoir Seorang Guru | Design : Noyod.Com